20110510

17.169 [Empyrean - Brittle EP/Black Coaches EP]





// Empyrean .. δε βρισκω κατι παραπανω ως πληροφορια για τον? τυπο απο το Manchester. στο bandcamp του περιγραφει τη μουσικη που εχει βγαλει ως ambient downtempo dubstep post dubstep = ghostep δηλαδη οπως λεω εγω. το Brittle EP του το ανεβασε πριν λιγες μερες.

{Empyrean - Brittle}



ενω ειχε κυκλοφορησει το Ιανουαριο το πρωτο του με τίτλο Black Coaches// και τα δυο μπορεις να τα κατεβασεις απο το bandcamp του δωραν ή δινοντας ο,τι εχεις ευχαριστηση.

{Empyrean - Nomad}



//για αυτη τη μελαγχολια σκεφτομαι αυτες τις ημερες. αυτη που μου βγαζει και η μουσικη του empyrean. ειναι ο χειροτερος συμβουλος αν την αφησεις να σου κατσει ενα βραδυ. σε κουκουλωνει ασφυκτικα. αν της δωσεις λιγο σεντονι θα θολωσει τον τροπο που σκεφτεσαι τον τροπο που μοιραζεις τις αντιδρασεις σου στο συμπαν που σε περιτριγυριζει. αν προχωρησεις σε κινηση τα βηματα σου θα ειναι περιεργα αερινα αλλα ταυτοχρονα θα αφηνουν παπουτσοσημαδια στα φρεσκα τσιμεντα και στις προσφατες ασφαλτους που προσπαθεις να διαβεις σπασμωδικα. με φοβιζει λιγο η σκεψη οτι κανω τσαλιμια στην αυτοκαταστροφικη αυτη μελαγχολια για να μενει μαζι μου. ευχομαι το αυριο να με χαστουκισει με ενα χαστουκι απο τα γνωστα ''δενισχυει''

No comments: