20110307

17.137 [Kahn]



Kahn - Miss you When I'm Drinking



// ο Kahn γινεται τελευταια hype με το ντεμπουτο 12'' που κυκλοφορει απο την Punch Drunk. το Like we Used to ειναι κομματαρα το παιζω και στην εκπομπη. σημερα ομως σκαλωσα με το πρωτο του ep Altar. σκοτεινο και αυτιστικο οσο πρεπει. στο bandcamp του γραφει
He mixes haunting vocals with fresh sounding beats paying homage to classic Masive Attack and the contemporary sounds of Burial. This blended with his own unique sound takes Kähn to the next level.
και θυμαμαι τον οκσικεμια να λεει πως κουραστηκε με την αναζητηση των νεων Burial. οντως. κι εγω πλεον. εδω και πολυ καιρο δεν περναει μερα να μην αναφερω να μην ασχοληθω με τον Burial. κατι παει στραβα; ισως. ξεκολλα; ισως. ειμαι θυμα; ναι. αλλα εχω μαθει να κρατιεμαι παντα απο τις λαθος εξιδανικευσεις μου. το λες και κολληματικος μαλακας. αλλα για τον kahn ελεγα κατι ναι. τετοιες μουσικες τον τελευταιο καιρο με χαροποιουν. δινουν ευκαιριες επιτυχιας στην αποδομηση των παντων που προσπαθω να πετυχω μεσα μου και να φανερωθει ο μονος δρομος τον οποιο παντα ηξερα αλλα εβαζα κατω απο το χαλι. για τα προβληματα το λενε αυτο συνηθως αλλα δεν πειραζει. το ιδιο λεμε. ενα απο αυτα που θελω να βγαλω απο πανω μου ειναι η νοοτροπια οτι μπορεις να νιωσεις να εκφραστεις να βγαλεις συναισθημα να βαλεις συναισθημα να καταθεσεις ψυχη κλπ μονο με σπαρακτικες κιθαρες να κλαινε και ανατριχιαστικες φωνες να γεμιζουν μελωδικα τον χωρο. ε θελω να το βγαλω αυτο απο πανω μου. ισως καποια στιγμη να το ξαναβαλω λιγο αλλιως. προς το παρον νιωθω με Kahn και αλλες τετοιες αυτιστικες urbanιες.


//απο το Altar EP εδω ακου και το sepia. ε ναι και μετα ακου ολα τα κομματια και ειδικα τα ρεμιξ του στο soundcloud. ειναι απιστευτα.

4 comments:

oksikemia said...

τελικα ποτε θα βγαλει το γαμοδισκο ξερουμε;

Narita said...

ευχομαι να μην εννοεις ο Burial. ειχε παει 11 η ωρα και δε τον ειχα σκεφτει για σημερα. χα

Anonymous said...

εφτιαξες κόσμο πρωι πρωι...

Unknown said...

καταπληκτικό..