20101125

17.93 [LAKE R▲DIO]


//το καλυτερο ομορφοτερο album cover που ειδα φετος {LAKE R▲DIO}
//αν θεωρησω οτι το μεγιστο ουρανιο ταβανι που μπορει να φτασει ο ανθρωπος ειναι να φερει παιδια στον κοσμο|δηλαδη να πολλαπλασιασει την ποσοτητα γενετικου υλικου ντιενει που θα καταφερει καποια στιγμη να κουβαλησει πανω του την αισθηση της αγαπης|εχοντας ηδη ως γαμημενοκαταραμενο δεδομενο οτι η αγαπη ειναι η μεγαλυτερη εσωτερικη και τρομακτικα εξωτερικη διαπιστωση που εφευρεθηκε μεταξυ των φορεων γενετικου υλικου που ανεπνευσαν συμπαν για καποιο χρονικο διαστημα| συνειδητοποιω | οτι ειμαι πολυ κοντα στην αθανασια μου. 
//γιατι θεωρω οτι σου γεννησα πολλα παιδια οσο υπηρξα. ενα παιδι οταν σε αγκαλιαζα απο πισω οταν ησουν απασχολημενη με κατι και δε με περιμενες. ενα παιδι οταν αποφασισα να γεμισω τα πνευμονια σου με κυτταρα ψυχης και δακρυα που χασαν την υγρη ιδιοτητα τους. ενα παιδι οταν περπατησες ξυπολητη σε χωμα αγκαθια και βλεμματα και γελασα γιατι ειδα οτι η ζωη που μου υποσχεθηκε ο παππους μου αφου πεθανε αντανακλαστηκε οντως στον εγκεφαλο μου. ενα παιδι οταν αποφασισα να σου αποκαλυψω χωρις φοβο οτι φοβαμαι. ενα παιδι οταν σου χαρισα το ρημα σε περιμενω. ενα παιδι οταν σε αφησα να αλλαξεις κι ας το μετανιωσα τοσο που ξεθωριασε το μεσα μου. ενα παιδι οταν θα δεις ξανα το προσωπο που ζωγραφισες πανω στο προσωπο που αναγνωρισαν οι γονεις μου ως την ευτυχια τους.
// δε θυμαμαι πραγματικα αν στο ειπα τοτε. σοβαρα. αλλα αυτο το cover μου αρεσε τοσο γιατι σου μοιαζει η μορφη που δειχνει.

5 comments:

kool thinks said...

Δεν τα καταφέρνω στα λόγια.
Εκείνο που θέλω να πω είναι πως μου άρεσε.Μου άρεσε πολύ.

Raggedy Man said...

Πολύ ωραίο, όντως...

Narita said...

κοολ | το καβερ ε? ναι και μενα
ιντιφακ | το καβερ ε? ναι

good times said...

it took me by surprise... και τωρα ειναι στο repeat κανα διωρο...

fffiction said...

ποιό cover? τα γαμισες όλα ρε φίλε, πάω να πιώ... σοκ!