20100906

17.72 [Larry Gus | FH live]



//Larrygus - Brass Park [Surround]




//Σαββατο 4|9 θεσσαλονικη στο gaia live larrygus// Αυτο που ειδα δεν το περιμενα..
Τον ειδα πρωτη φορα live και επαθα σοκ. μου το ειπε κιολας. σοκ νοτ. σοκ νοτ. Εκανε απιστευτο περφορμανς και αυτο που καταλαβαινα οταν τον εβλεπα να χτυπιεται να χοροπηδαει μεσα απο το αυτιστικο του μουσικο συμπαν ειναι πως αυτο που βλεπω αυτο που βλεπω τωρα ειναι και θα γινει κατι μεγαλο. ειναι μοναδικο. ηταν σκατα. φτιαγμενος. χαμενος στην καρακοσμαρα του και τα γαμημενα samples του επαιξε κομματια απο το stiches και οχι μονο με τροπο που με εξεπληξε.. ισως γαμηθηκε τοσο πολυ γιατι ημασταν θεσσαλονικη. σε αποσταση αναπνοης απο την Βεροια. τα σπιτια μας. τοσο κοντα και τοσο μακρια. οι ανθρωποι κινουν χειριζονται ξεχειλωνουν και κουβαλανε τις αποστασεις. τις πολεις. τα χιλιομετρα. και το σαββατο στο γαια ηταν οι φιλοι του εκει. και τα εδωσε ολα.. ξεπατωσε. ηταν οι πολεις του εκει. οι πολεις που κινουνται στις κουβεντες μας και ανακινουνται μεσα μας. εκει θα ζουμε παντα. μια πολη σε γεννησε και πολλες γεννας εσυ καθε μερα. ερχεσαι σε εναν κοσμο και γεννας καθε μερα αλλον. και μια μερα αποφασιζεις να φερεις στον κοσμο που σε εφερε η μανα σου τον κοσμο που κουβαλας μεσα σου. αποκορυφωμα το brass park. λιγες μερες πριν το live συζητουσα με τον μελιδη για το sample που χρησιμοποιησε. ειναι απο εδω. αλλα τα φωνητικα και η ψυχη στο κομματι ειναι δικα του και αυτο με γαμησε ευχαριστα. κορυφαια ατακα της βραδιας. ερχεται μετα το σοκ. και μου λεει. ημουν σφιγμενος. αντε γαμησου ρε. αν δεν ησουν τι θα κανες? θα ετρωγες τα samples και θα τα φτυνες περπατωντας στον τοιχο με τη γλωσσα;
επαιξαν και ο φανταστικοι ηχοι. αλλο συμπαν. αλλου. εκει. αλλου. παλια εδεμ. με κανε και κουνηθηκα εγω και τα μεσαεξω μου. παλια εδεμ. αλλου.εμπειρικος μεσα στο χαος. εκει.

//Fantastikoi hxoi - Palia Edem



// σε μια φαση σκανε μεσα και τους πετυχαινω οι φοβεροι και τρομεροι πιτσιρικαδες απο τα βορεια trigerfinger οι φωτης και χρηστος παπαδακη-δες που συνδυαζουν μουσικογραφιστικοβισουαλαρτοπραγματα που κουβαλανε στα κεφαλια τους // φοβερη ενεργεια χαρηκα που τους γνωρισα και απο κοντα. ο μικροτερος ειναι μεγαλος αλητοβιος και αρχισα να τον φοβαμαι.

No comments: