20091213

.8

[2009]




[1999-2009]



/////// να κοψει το τσιγαρο. οχι ετσι οπως σκεφτεσαι και λετε. να το κοψει σε δεκαε7τα κομματια. να δωσει τα εφτα στο παιδι που υπηρξε και ζωγραφιζε μια τελεια στα σανιδια του πανω κρεβατιου στο δωματιο του. τρια κομματια στο παιδι που υπηρξε και ελεγε πως ξαπλωνει σε γρασιδια ενω δε το εκανε ποτε. τρια υπολοιπα στο παιδι που υπηρξε και φιλαγε κρυφα τη σταγονα σαλιο που επεσε στο χερι του καταλαθος οταν του μιλουσε το πρωτο κοριτσι που αφελως νομιζε ερωτευτηκε. τρια υπολοιπα στο παιδι που υπηρξε και ονειρευοταν αγκαλιαζοντας το μαξιλαρι στο κρεβατι της γαιγιας και του παππου την γυναικα που δε θα παντρευτει ποτε. και το τελευταιο κομματι στο παιδι που υπαρχει και απλα νομιζει.. νομιζει.. νομιζει.. νομιζει.. ///////

1 comment:

Φράνσις said...

Ευχαριστουμε πολυ Υψηλότατε που μας κανεις την τιμη να ξαναβαλεις φορμα σχολιων. Αντε, γιατι ειχα νευριασει πολυ και εφαγα ολο το αποθεμα σοοκολατας που υπηρχε σπιτι .(Υπηρχε; Μπορει και να μην υπηρχε, να τις αγορασα ολες μονομιας και να ειπα στον εαυτο μου οτι τις βρηκα. Ο ευρων αμοιφθησεται, έτσι δε λενε;) Ειδα παρακατω δυο "πραγματα" που λατρευω, την Αμελί, και τη μουσικη του Τιερσεν για την ταινία, και τους Radiohead.
Για το τσιγαρο: ενας παρα, παρα ,παρα, παρα πολυ αγαπημενος μου, τον οποιο ανεκαθεν θεωρουσα εντελως χύμα και απειθαρχο, εκοψε το τσιγαρο ενα μηνα πριν τεθει σ' εφαρμογη η απαγορευση σε κλειστους χώρους. Και απ΄οτι ξερω ακομη αντεχει... Το θεωρω ΤΗΝ εκπληξη. Πειραζει που αθροισα τα κομματια του τσιγαρου καθως διαβαζα, για να δω μηπως ειχες κανει ζαβολια κι εβγαιναν περισσοτερα τελικα; -:)))))