20091030

17.25 [eikosienniadekatou]




αρχιζει και βγαζει προβληματα το πισι μου. πολυ χοντρα προβληματα ειδικα απο σημερα. ποσο μαλακια να εξαρταται κατι τοσο ωραιο στην καθημερινοτητα σου απο κατι τοσο ηλιθιο οπως ενα πισι. αυτο βεβαια γυρναει και απο την αναποδη μερια. χα. ειναι μαλακια και μιζεροτραγικο ταυτοχρονα.

οπως ειπα κιολα κατεληξα στη θεωρια που με πηρε τοσα χρονια ζωης για να. αλλοι βεβαια ισως εφτασαν σε λεπτα σκεψης στο ιδιο. αρκει. θεωρια. σκοπος του ανθρωπου ειναι να μεινει αθανατος. στην αιωνιοτητα. τελος.
ειτε το κανει αυτο μεσω της αναπαραγωγης και περναει το ντιενει του στην αιωνιοτητα ειτε μεσω της τεχνης. το φοβερο ειναι περναει μερος του ντιενει του μαζι με τις μεταλλαξεις που θα υποστει αυτο κατα τη διαρκεια της ζωης του. θετικες και αρνητικες. το θεμα ειναι το περναει. αν αναλογιστει κανεις και τη θεωρια οτι καθε σκεψη καθε αναμνηση καθε γνωση γραφεται καπου στο γονιδιωμα το οποιο παιρνει ο απογονος γαμησε τα.
δουρειος ιππος σε ολο αυτο ισως ειναι η αναζητηση ευτυχιας κατα τη διαρκεια της ζωης. μεσω της αγαπης.
δουρειος ιππος επισης η αναγνωριση του ιδιου του εαυτου. η αναγνωριση οτι πραγματι υπαρχεις. πιο επιτυχημενη μεθοδος για αυτο ο ερωτας.
οποτε ενα.
να γαμιεστε και να εκφραζεστε.


πεμπτη|εικοσιεννια|δεκα|μηδενεννια

3 comments:

Anonymous said...

ωραια το εθεσες

Narita. said...

kalo to thita alla kai to xi.

Loth said...

και με ολες τις παραλλαγες της προτασης...
;p