20091026

17.24 [urigeller]



δε μπορω να καταληξω. ποιο ειναι τελικα πιο σχετικη εννοια. ο χρονος ή η αγαπη. επισης. ποσο ασοβαρος εισαι να ζυγιζεις την σχετικοτητα.

ο χρονος τελικα αποτελει σπλαχνο της αγαπης. ειναι ζωτικο της οργανο τελικα. ερωτηματικο. επισης ποσο γραφικος εισαι αν λες τετχια λογια. οπως. η αγαπη ζει. καλα αυτο μεγαλη αληθεια. δε δεχομαι ακομα τον πανω χαρακτηρισμο. σε λιγο. η αγαπη αναπνεει. την κολλας. ερωτηματικο. απλα γεννιεσαι με αυτην γραμμενη στο ντιενει σου. ερωτηματικο. μπορεις να την κολλησεις συνειδητα. μπορεις να την καταπιεις ανοιγοντας το στομα καποια στιγμη οπως κανεις σα χαζος με τις σταλες τις βροχης. ερωτηματικο. μπορεις να την πιασεις με τη χουφτα σου και να την φας. οπως με το χιονι. εχεις το δικαιωμα να μιλας για την αγαπη αν τη βαζεις στο στομα σου και δε μπορεις να την καταπιεις οπως μικρος με τα χαπια. ερωτηματικο. πιανει αν στη διαλυσει σε ενα κουταλακι καποιος με το δαχτυλο οπως με τα χαπια μικρος. σταματαω. η πινακιδα απεναντι αναβοσβηνει επιτακτικα και πλυσεγκεφαλικα στο κοινο τον πανω χαρακτηρισμο.



κυριακη|εικοσιπεντε|δεκα|μηδενεννια



οι οριτζιναλ φοτος απο δω κ δω

4 comments:

mistounou said...

Η αγάπη απομένει κιόλας, μέσα σ' όσα αφήνει μια ζωή που έρχεται ή φεύγει, ξεμένει κιόλας. Ανάμεσα στα κενά των χωρισμών και του μείγματος που διαλέγουμε ενίοτε να γίνουμε. Ο χρόνος. Δυο τελείες..Είναι μάλλον ο αέρας μας, κάθε αναπνοή ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση.

JoaN said...

ώπα ώπα... πολλά ερωτηματικά. Φεύγω :P

CrazyCow said...

http://www.youtube.com/watch?v=klAOOBrLO8Q

=)

Narita. said...

mistounou an mporeis na klirodotiseis agapi. ti allo thes re anthrwpe [genika]

joan oxi pou de tha.

crazycow stamata na to postareis epitelous deksia aristera.