20091019

17.22 [pouthena]




εκτακτα η εκπομπη εγενετο φρομ αθενς. στα πλαισια του προτζεκτ 'εκπεμπουμε και απο την πολη σας'. προηγηθηκε η θεαση του 'πουθενα' του παπαιωαννου. μικρη. σε διαρκεια. μικρη σε θεμα. μεγαλη σε σκεψη απο το μικρο και ανοιχτο του θεματος.

σκεφτομαι. τωρα. το αγγιγμα καθενος απο εμας σε ανυποπτη στιγμη. το αγγιγμα στην αυτογνωσια. οτι κανει εναν μοναδικο και χαρακτηριστικο ηχο. εναν θορυβο εσωτερικης επιγνωσης. εναν μακρυ αλλα στιγμιαιο συριγμο εναισθησιας. που μπορει να τον ακουσει μονο ενας ακομη. αυτος που στεκεται για λιγα δευτερολεπτα εξω απο την δικη του πραγματικοτητα. αυτος που βγαινει παραπατωντας εξω απο τον γρηγοροαργο προκαθορισμενο ρυθμο της καθημερινοτητας του. και σε παρατηρει καθως περνας μπροστα του σε εναν αστικο πολυβοο δρομο. την ωρα που τον διασχιζεις. αυτος εχει σταθει για λιγο στην ακρη. και ακουει καθαρα τον δικο σου χαρακτηρηστικο εσωτερικο ηχο. του γαργαλαει την αναποφευκτη καταθλιψη. για μια στιγμη μεσα στις απειρες. και μετα απο αυτην. συνεχιζει το δρομολογιο του. με το πρωτο βημα του. με αυτο το πρωτο βημα του. αφου σε ακουσε. με αυτο. εχει φτασει ενα εκατοστοχιλιοστα πιο κοντα στην ανθρωπινη ολοκληρωση.

κυριακη|δεκαοχτω|δεκα|μηδενεννια

7 comments:

kiara said...

Αυτό με τον Τάκη δεν το πολυκατάλαβα αλλά επιτέλους έβγαλα νόημα από το γραπτό σου λόγο.

υ.γ. Πολύ καλύτερη όμως!

Loth said...

ΑΓΚΑΛΙΑ?...ΜΑΛΙΣΤΑ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!
ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΣ

Φράνσις said...

Θες να με κουφανεις ετσι; Εισαι μεγαλος αγορι μου! Αυτο το ποστακι, το εκπληκτικό, θα μοπορουσε να ειναι λεζαντα μεγαλων σιαστασεων στο εργ οτου Παπαϊωάννου.
Αληθεια σου λεω. ΕΓΡΑΨΕΣ.Δωρακι: τραγουδαρες για το play-list σου,THE VERVE-sit and wonder.Δε σου λεω τιποτα,τα εγραψα ολα στο πσοτ που ανεβασα, εχω βαλει link.Ακουσε το και θα καταλαβεις ειμαι σιγουρη.ΚΟΜΜΑΤΑΡΑΑΑΑΑΑ. CREED-my sacrifice. Εννοειται inside απο STILTSKIN και για να απογειωθουν εντελως οι παιρνοντες αυτι στα διαδικτυακά κατορθώματά σου, troubled souls απο STELLA STAR. (Αυτος που εχει την ικανότητα αποστασιοποίησης απ΄την παραγματικότητα, εσωτερικη ή εξωτερική, δικη του ή των αλλων, ειναι για μενα ισος με Θεό.Πλαστης εναλλακτικης πραγματικότητας).Να σε προσεχεις, οπως κι αυτους που αγαπας. Μολις εφοδιασθω με οικόσιτο pc,θα σ'ακουσω..

Kleine wolke said...

Ολοκλήρωση ή κατανόηση;

Narita. said...

zvyk megali istoria. e. mallon mikri. tin eipa

loth gia treksimo mono min elpizeis.

kate panta me anebazeis kai se euxaristw. tha tsekarw ta kommatia kai an anebw tha ta anebasw afou panta me anebazeis [kiklos]

kleine wolke oloklirwsi me oles tis ennoies. [mporei kai swmatiki]

mistounou said...

Είμαι κουφή, ρε γαμώτο. Χρειάζομαι πολλή τύχη με το μέρος μου και μπόλικη φαιά ουσία για να διευκρινίσω τα λεγόμενα από χείλη που δεν τα βλέπω, το θέμα δεν είναι αυτό. Είμαι και τεμπέλα, α ρε γαμώτο. Μόνο ό,τι γράψεις ακούω προς το παρόν. Αλλα κι έτσι να μην είναι, πλάκα έχει να υποθέτεις, δεν είναι έτσι, ρεΝαρίτα;

Narita. said...

plaka exei na min ftaneis panta sto zitoumeno nai.