20091006

17.18 [cult]



η κυριακη ετουτη ητο οπως και να το καμνουμε περιεργη μερα. φανηκε απο γεννησιμιου της. δηλαδη απο σαββατοβραδυκυριακηξημερωμα. εκτελεσαμε το καθηκον που επαιτει και δεν απαιτει η εκλογωνικη διαδικασια με θεια χαρη και ακολουθησε χαρη στη θεια. εναποθεση κλεμμενου λουλουδιου στο μνημα της μετα απο αντιστοιχο ονειρο. ρουχα ζητησε βεβαια οχι λουλουδι αλλα.. κι ας ερθουμε στο θεμα που καιει του παντες [εμενα και ολους τους εαυτους μου εννοω με το παντες] την μεσημεριανη εκπομπη στον τιτανοτεραστιο τετρακιςμεγιστο γουεμπ ρεντιο ποπλαι [PopLie στα καθαρευουσιανικα] γιατι αν δεν γλειψεις το ρεντιο σου θα πεσει να σε πλακωσει. σκεφτηκα λεπον λογω ολω τω λογων που εναπαραθεσα ανω να την κανω κι ετουτη ολιγον τι περιεργη τουτεστιν καλτ [calt]. η αλλιως καψιμο [καψιμο]. οσοι πιστοι προσηλθατε μην ματαπροσελθετε οσοι οχι προσελθετε ντωρα [καλυπτω και τις πολιτικες εξελιξεις ο στρειτ] κατωθεν στο συνδεσμο.

κυριακη|τεσσερα|δεκα|μηδεν εννια

4 comments:

Loth said...

Ε...ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΛΕΩ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΑΜΑΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ....ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΩ!!!!
ΥΓ.ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! (ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΕ....ΚΑΙ ΜΕΠΙΑΣΕ ΜΟΝΑΞΙΑ) ;P

ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΣ

Φράνσις said...

Δηλαδη κυριε ραδιο-γουεμπατζή(αμ πως;μονο εσυ θα αλλαζεις τα φωτα της γλωσσας;:-)))) οσοι δεν εχουμε ευκαιρο ανα πασα στιγμη(μα αν πάσα όμως) υπολογιστη , αθ μεινουμε με το μαραζωμενο απωθημενο; Θετεις τις προϋποθεσεις ραδιοφωνικου αποκλεισμού φίλτατε-το νου σου μην ξεσηκωθουν οι παριες του διαδικτύου και σε μπουζουριάσουν :-)))))[Σε ραδιοφωνικο σταθμο ημουν χτες βραδυ,σε κανονικο δηλαδη οχι του ιστού.Πολυ γελιο, πολλή σοκολάτα, πολλη ζήλια που δεν με αξιοποιουν κι εμενα εκει να βγαζω το αχτι μου και να παιρνω ανθρωπους στο λαιμο μου.Ξερεις- με την καλη εννοια.Τωρα που σου γραφω, εχω διπλα μου δυο "τουβλακια" έντυπα- το Ζοφερο Οίκο του Ντικενς ,και την Γυναικα με τα ασπρα του Γουίλκυ Κολινς .Το σουρεαλ της υποθεσης για μενα ειναι οτι αυτοι οι δυο ειχαν συνεργαστει σε ενα θεατρικο, με τιτλο Παγωμενος Βυθος.Να εμπνεεσαι, να διαβαζεις και να θυμασαι οτι η φαντασια είναι η αποκλινουσα σκέψη.

Narita. said...

loth ki egw to xa alla to xalasa

kate kai i apoklinousa fantasia ti einai?

Φράνσις said...

Μα δεν υπαρχει και συγκλίνουσα φαντασία βρε! Η φαντασία ειναι εξ ορισμού(δικού μου) αποκλίνουσα.Ανεβαινω αν σου σχολιασω στο απο πάνω, γιατι ο ρομποκοπ εδω με αγριευει λίγο.Τι λίγο δηλαδή.